Lirik Lagu Ade Astrid x Gerengseng Team - Tumarima dan Artinya

Lirik Tumarima – Ade Astrid x Gerengseng Team

Keur deudeh-deudehna
Keur nyaah-nyaahna
Lir ibarat ka bentar ku gelap

Anjeun sulaya cinta
Anjeun midua kasih
Lir ibarat teu meunang kanyaah ti kuring

Sa cinta-cintana kuring
Ari di kieu kieu mah
Geuring nantung ngalanglayung

Tumarima mah tumarima
Kana takdir tiang widi
Meureun kuring jeung anjeun
Lain jodohna

Dirasa mah hayang dendam
Dirasa mah hayang ngabales
Kanyeuri hate kuring ka manehna
Duh ku teung teuingen

Arti / Terjemahan lirik lagu Tumarima dalam bahasa Indonesia

Tumarima = Menerima

Keur deudeh-deudehna
Keur nyaah-nyaahna
Lir ibarat ka bentar ku gelap

Lagi sayang-sayangnya
Lagi cinta-cintanya
Bak disambar petir

Anjeun sulaya cinta
Anjeun midua kasih
Lir ibarat teu meunang kanyaah ti kuring

Kau mengkhianati cinta
Kau mendua kasih
Seolah tidak mendapat kasih sayang dariku

Sa cinta-cintana kuring
Ari di kieu kieu mah
Geuring nantung ngalanglayung

Secinta-cintanya aku
Kalau diperlakukan seperti ini
Sakit batin tak menentu

Tumarima mah tumarima
Kana takdir tiang widi
Meureun kuring jeung anjeun
Lain jodohna

Menerima memang menerima
Dari takdir yang maha kuasa
Mungkin aku dan engkau
Bukan jodohnya

Dirasa mah hayang dendam
Dirasa mah hayang ngabales
Kanyeuri hate kuring ka manehna
Duh ku teung teuingen

Rasanya ingin mendendam
Rasanya ingin membalas
Sakit hatiku padanya
Duh keterlaluan

NOTICE : Jika masih ada lirik yang kurang benar silahkan Anda hubungi admin melalui halaman contact atau langsung WA 085203781053