Lirik Lagu Ai - Azmy Z Feat. Restumbag

Lirik Ai – Azmy Z Feat Restumbag

arék mungkir
euweuh alesan keur mungkir
asép endag ku ai

hésé bohong
rumasa teu bisa bohong
asép oléng ku ai

ayeuna asép siga nu kabedil ku jangjawokan
kapanah ku kinasihan
lieur ku ai

kabedil ku jangjawokan
kapanah ku kinasihan
gélo ku ai

samar rasa samar polah
teu bisa dipapalérkeun
teu bisa dibébénjokeun
nu aya dina lamunan beurang peuting ukur

ai
rumasa teu bisa mungkir
asép oyag oyagan ku

ai
rumasa teu bisa bohong
asép eundeuk eundeukan ku

ai
teu bisa mungkir jeung bohong
nu aya dina haté asép ngan ukur ai

Music

arék mungkir
euweuh alesan keur mungkir
asép endag ku ai

hésé bohong
rumasa teu bisa bohong
asép oléng ku ai

ayeuna asép siga nu kabedil ku jangjawokan
kapanah ku kinasihan
lieur ku ai

kabedil ku jangjawokan
kapanah ku kinasihan
gélo ku ai

samar rasa samar polah
teu bisa dipapalérkeun
teu bisa dibébénjokeun
nu aya dina lamunan beurang peuting ukur

ai
rumasa teu bisa mungkir
asép oyag oyagan ku

ai
rumasa teu bisa bohong
asép eundeuk eundeukan ku

ai
teu bisa mungkir jeung bohong
nu aya dina haté asép ngan ukur ai

Notice : Jika masih ada lirik yang kurang benar silahkan Anda hubungi admin melalui halaman contact atau langsung WA 085203781053

Related Songs: