Lirik Lagu Aja Boral Boral - Ratna Sari

Lirik Aja Boral Boral – Ratna Sari

aja boral boral
ning wong wadon lian
aja dumeh akeh pekaya
aja dumeh adoh sing kula
sadar diri yen wis duwe anak rabi

ning jaman saiki
kudu ati ati
akeh wadon luruh materi
sering ganggu wong duwe rabi
bagen tua sing penting sugih pekaya

Music

aja gampang kerayu
ning rai sing lunyu
sing modale dolanan cinta palsu

najan kula ala
tapine setia
ora pernah ngianat ning cinta

melas ning larane
eman ning warase
enak blenak bareng bareng nglakonane

ning jaman saiki
kudu ati ati
akeh wadon luruh materi
sering ganggu wong duwe rabi
bagen tua sing penting sugih pekaya

Music

aja gampang kerayu
ning rai sing lunyu
sing modale dolanan cinta palsu

najan kula ala
tapine setia
ora pernah ngianat ning cinta

melas ning larane
eman ning warase
enak blenak bareng bareng nglakonane

aja boral boral
ning wong wadon lian
aja dumeh akeh pekaya
aja dumeh adoh sing kula
sadar diri yen wis duwe anak rabi

ning jaman saiki
kudu ati ati
akeh wadon luruh materi
sering ganggu wong duwe rabi
bagen tua sing penting sugih pekaya

Notice : Jika masih ada lirik yang kurang benar silahkan Anda hubungi admin melalui halaman contact atau langsung WA 085203781053

Related Songs: