Lirik Lagu Azmy Z - Sabodo Teuing

Ubah tampilan Text Lirik melalui pilihan dibawah ini :

Lirik Sabodo Teuing – Azmy Z

Berjuang bébéakan
Nepika suksés kaalaman
Anjeuna mah kalah nyangka
Alus pananyaan

Tiap aya pencapaian
Anjeuna beuki kapanasan
Kabatur ngabéja béja
Èta mah da kabeneran

Hayang seuri ngabandungannana
Hayang seuri merhatikeunana
Duka naon kahayangna

Anjeuna murang maring sabodo teuing
Julid nepika jeding
Sabodo teuing
Moal dipikiran moal diambil pusing
Pokonamah sabodo teuing

Anjeuna rarungsing sabodo teuing
Sirik nepik gering sabodo teuing
Lamun dilayanan saruana teu eling
Pokanamah sabodo teuing

Arti / Terjemahan lirik lagu Sabodo Teuing dalam bahasa Indonesia

Sabodo Teuing = Bodo Amat

Berjuang bébéakan
(berjuang habis-habisan)
Nepika suksés kaalaman
(sampai sukses teralami)
Anjeuna mah kalah nyangka
(dirinya malah berprasangka)
Alus pananyaan
(bagus dukunnya)

Tiap aya pencapaian
(setiap ada pencapaian)
Anjeuna beuki kapanasan
(dirinya semakin kepanasan)
Kabatur ngabéja béja
(ke orang-orang memberi tahu)
Èta mah da kabeneran
(itu hanya kebetulan)

Hayang seuri ngabandungannana
(ingin tertawa melihatnya)
Hayang seuri merhatikeunana
(ingin tertawa memperhatikannya)
Duka naon kahayangna
(tidak tahu apa maunya)

Anjeuna murang maring sabodo teuing
(dirinya marah-marah bodo amat)
Julid nepika jeding
(julid sampai dower)
Sabodo teuing
(bodo amat)
Moal dipikiran moal diambil pusing
(tidak akan dipikirin tidak akan diambil pusing)
Pokonamah sabodo teuing
(pokoknya bodo amat)

Anjeuna rarungsing sabodo teuing
(dirinya rewel bodo amat)
Sirik nepik gering sabodo teuing
(sirik sampai sakit bodo amat)
Lamun dilayanan saruana teu eling
(jikalau dilayanin sama-sama tidak waras)
Pokanamah sabodo teuing
(pokoknya bodo amat)

Notice : Jika masih ada lirik yang kurang benar silahkan Anda hubungi admin melalui halaman contact atau langsung WA 085203781053

Related Songs