Lirik Lagu Azmy Z - Sahur

Lirik Sahur – Azmy Z

Bapa ibu ayeuna tos tabuh tilu
Gera gugah gera hurungkeun lampu
Gera masak sangu gugahkeun anak incu
Najan pasti masih lulungu

Abi jeung barudak kukurilingan
Bébélaan leumpang jeung katirisan
Hampura ngagandéngan
Gerbang ditakolan
Daripada bapa ibu kabangblasan

Énggal gera gera masak
Anu can ibak gancangan gera ibak
Bisi kaburu
Kaburu imsak

Saur saur
Saur saur
Saur saur
Hayu urang saur

Aa tétéh nu teu gaduh pasangan
Anu saurna tuang sorangan
Sugan engké lebaran
Pas keur sasalaman
Meunang jodo anu jadi harepan

Abi jeung barudak kukurilingan
Bébélaan leumpang jeung katirisan
Hampura ngagandéngan
Gerbang ditakolan
Daripada bapa ibu kabangblasan

Énggal gera gera masak
Anu can ibak gancangan gera ibak
Bisi kaburu
Kaburu imsak

Saur saur
Saur saur
Saur saur
Hayu urang saur

NOTICE : Jika masih ada lirik yang kurang benar silahkan Anda hubungi admin melalui halaman contact atau langsung WA 085203781053