Lirik Lagu Blunat - Dian Anic

Lirik Blunat – Dian Anic

banyu bening di iling gelase beling
kakang tinggalen dingin
kelakuan kaya sing dingin

mari maen mabok wadon
ganti maning lakon
uwis kang mariana
sampean coba elinga

mari mabok wadone
jalan inumane
kapan tobate

Music

kakang blunat
wis ketutugan
wayae ibadah
nganggo kupluk sarungan

untung bae kula rabine
senajan lakine ugal ugalan bae
arep tek tutugena sabare kula

mari maen mabok wadon
ganti maning lakon
uwis kang mariana
sampean coba elinga

mari mabok wadone
jalan inumane
kapan tobate

Music

kakang blunat
wis ketutugan
wayae ibadah
nganggo kupluk sarungan

untung bae kula rabine
senajan lakine ugal ugalan bae
arep tek tutugena sabare kula

mari maen mabok wadon
ganti maning lakon
uwis kang mariana
sampean coba elinga

mari mabok wadone
jalan inumane
kapan tobate

Notice : Jika masih ada lirik yang kurang benar silahkan Anda hubungi admin melalui halaman contact atau langsung WA 085203781053

Related Songs: