Lirik Lagu Cahyane Rembulan - Arya Galih

Ubah tampilan Text Lirik melalui pilihan dibawah ini :

Lirik Cahyane Rembulan – Arya Galih

wes pungkas ceritane
wes ilang katresnane
gedene roso tresnoku kanggo kowe

rino kelawan wengi
tansah njangget neng ati
ninggalke getun gelo neng njero dodo
kuciwo

angin dalu dadi seksi wengi iki
banyu moto deres mili ono pipi
isih kelingan kowe seng ngelarani
nganti tego gawe cupet ati

cahyane rembulan
ngelus pipi widodari
aku mung biso nyawang
tanpo biso duweni

lintang kang sumunar
dadi panglipur sedihku
angin wanci dalu
cobo ngedemke atiku

Music

angin dalu dadi seksi wengi iki
banyu moto deres mili ono pipi
isih kelingan kowe seng ngelarani
nganti tego gawe cupet ati

cahyane rembulan
ngelus pipi widodari
aku mung biso nyawang
tanpo biso duweni

lintang kang sumunar
dadi panglipur sedihku
angin wanci dalu
cobo ngedemke atiku

cahyane rembulan
ngelus pipi widodari
aku mung biso nyawang
tanpo biso duweni

lintang kang sumunar
dadi panglipur sedihku
angin wanci dalu
cobo ngedemke atiku

Notice : Jika masih ada lirik yang kurang benar silahkan Anda hubungi admin melalui halaman contact atau langsung WA 085203781053

Related Songs