Lirik Lagu Damara De feat. Vadesta - Gathuk

Lirik Gathuk – Damara De Feat Vadesta

Dek sepurane aku
Ra niat gawe tatu
Tulung ngapuranen aku
Janjiku bakale berubah
Ojo salah aku otw berbenah

Wes cukup le nglarani
Roso iki saiki wes bedo
Lorone kepati pati
Nganti saiki isih rung mari
Cobo bayangno loro atiku ko ngopo

Gusti kulo sampun ikhlas tenan
Pancen nasibe kudu kelangan
Wes semene suene anggonku merjuangke
Tapi opo walesane mung loro endinge

Ojo waton muni ikhlas tenan
Aku rung siap dinggo kelangan
Wes semene suene dudu wektu sing sedelo
Aku ngaku salah yo sepuro

Music

Dek sepurane aku
Ra niat gawe tatu
Tulung ngapuranen aku
Janjiku bakale berubah
Ojo salah aku otw berbenah

Wes cukup le nglarani
Roso iki saiki wes bedo
Lorone kepati pati
Nganti saiki isih rung mari
Cobo bayangno loro atiku ko ngopo

Gusti kulo sampun ikhlas tenan
Pancen nasibe kudu kelangan
Wes semene suene anggonku merjuangke
Tapi opo walesane mung loro endinge

Ojo waton muni ikhlas tenan
Aku rung siap dinggo kelangan
Wes semene suene dudu wektu sing sedelo
Aku ngaku salah yo sepuro

Gusti kulo sampun ikhlas tenan
Pancen nasibe kudu kelangan
Wes semene suene anggonku merjuangke
Tapi opo walesane mung loro endinge

Ojo waton muni ikhlas tenan
Aku rung siap dinggo kelangan
Wes semene suene dudu wektu sing sedelo
Aku ngaku salah yo sepuro

Tulung dipikirke
Antara tresnoku lan kowe
Katresnanku wes entek ro kowe
Tetep neng kene hoo oo mlaku selawase

NOTICE : Jika masih ada lirik yang kurang benar silahkan Anda hubungi admin melalui halaman contact atau langsung WA 085203781053