Lirik Lagu Dede Risty - Ugal Ugalan

Lirik Ugal Ugalan – Dede Risty

Lamon arep rumah tangga bebeneran
Aja nganti awan bengi keluyuran
Balik esuk cangkeme mambu inuman
Alesane diajak batur melekan

Pegat pisah sampenan entok talake
Kula nrima bokatan wis kudune
Balen maning angger kaya sing dingin
Tetep bae gawe nyiksa ning batin

Lara ati pengene sih bunuh diri
Priwen keturunan kang ditinggal kari

Ora tahan nyangga penderitaan
Ndeleng sampean slalu ugal ugalan

Coba kang mari nginume
Lan ugal ugalane
Inget ning keturunan
Anake wis gede gede

Pegat pisah sampenan entok talake
Kula nrima bokatan wis kudune
Balen maning angger kaya sing dingin
Tetep bae gawe nyiksa ning batin

Lara ati pengene sih bunuh diri
Priwen keturunan kang ditinggal kari

Ora tahan nyangga penderitaan
Ndeleng sampean slalu ugal ugalan

Coba kang mari nginume
Lan ugal ugalane
Inget ning keturunan
Anake wis gede gede

Pegat pisah sampenan entok talake
Kula nrima bokatan wis kudune
Balen maning angger kaya sing dingin
Tetep bae gawe nyiksa ning batin

NOTICE : Jika masih ada lirik yang kurang benar silahkan Anda hubungi admin melalui halaman contact atau langsung WA 085203781053