Lirik Lagu Dian Anic - Dua Lalaki

Lirik Dua Lalaki – Dian Anic

Anjeun lalaki akang lalaki
Pada mikaharep miboga dirina
Kembang nu jadi impian
Tos lami mapaes ati
Duh diri micinta

Pasti sarua miboga cinta
Pada mikahayang tur metik atina
Iraha bakal laksana
Rek metik kembang katresna
Nu jadi ceungceuman

Diri nandangan ka siksa
Gering pikir ngalanglayung
Horeng micinta nu samar
Asa teu walakaya

Anjeun nu jadi rebutan
Antara dua lalaki
Nu sami sami micinta
Kadiri salira

Rasana diri geus teu daya
Akang micinta anjeuna
Harepan ngan ukur harepan
Nu ayeuna ngan tinggal lamunan

Pasti sarua miboga cinta
Pada mikahayang tur metik atina
Iraha bakal laksana
Rek metik kembang katresna
Nu jadi ceungceuman

Diri nandangan ka siksa
Gering pikir ngalanglayung
Horeng micinta nu samar
Asa teu walakaya

Anjeun nu jadi rebutan
Antara dua lalaki
Nu sami sami micinta
Kadiri salira

Rasana diri geus teu daya
Akang micinta anjeuna
Harepan ngan ukur harepan
Nu ayeuna ngan tinggal lamunan

NOTICE : Jika masih ada lirik yang kurang benar silahkan Anda hubungi admin melalui halaman contact atau langsung WA 085203781053