Lirik Lagu Dini Kurnia - Sing Sempurno

Lirik Seng Sempurno – Dini Kurnia

Sun sing lali ambi janjine
Sun eling ambi omonge
Bakale biso ambi isun
Nyatane mung assalamualaikum

Isun lan riko katone nyoto
Sing weruh riko mung nyandiworo
Sun katon riko nong ngarep moto
Nyatane riko wes ono wong liyo

Bangur sun menyang
Dudu mergo isun sing sayang
Sun pilih lungo
Mergo sadar isun sing sempurno

Gedene welas hang nong njero dodo
Sing bakal biso isun ilangno
Pingine ati biso dadi siji
Nyatane gusti durung biso ngrestui

Isun lan riko katone nyoto
Sing weruh riko mung nyandiworo
Sun katon riko nong ngarep moto
Nyatane riko wes ono wong liyo

Bangur sun menyang
Dudu mergo isun sing sayang
Sun pilih lungo
Mergo sadar isun sing sempurno

Gedene welas hang nong njero dodo
Sing bakal biso isun ilangno

Hoo bangur sun menyang
Dudu mergo isun sing sayang
Sun pilih lungo
Mergo sadar isun sing sempurno

Gedene welas hang nong njero dodo
Sing bakal biso isun ilangno
Pingine ati biso dadi siji
Nyatane gusti durung biso ngrestui
Pingine ati biso dadi siji
Nyatane gusti durung biso ngrestui

Notice : Jika masih ada lirik yang kurang benar silahkan Anda hubungi admin melalui halaman contact atau langsung WA 085203781053

Related Songs: