Lirik Lagu Emut Bae - Yulidaria

Ubah tampilan Text Lirik melalui pilihan dibawah ini :

Lirik Emut Bae – Yulidaria

lain ti baheula atuh kang
urang téh patepang
ieu haté abdi atuh kang
émut baé ka engkang
teu beunang dipapalérkeun
teu beunang dibébénjokeun

lain ti baheula atuh kang
urang téh patepang
ieu haté abdi atuh kang
émut baé ka engkang
teu beunang dipapalérkeun
teu beunang dibébénjokeun

dipapareng sugan jaga
éndah mun laksana
wengi asih nu duaan
imut bagja tinekanan

dipapareng sugan jaga
éndah mun laksana
wengi asih nu duaan
imut bagja tinekanan

aduh engkang
émut baé ka engkang
aduh engkang
abdi kabiluyungan

Music

lain ti baheula atuh kang
urang téh patepang
ieu haté abdi atuh kang
émut baé ka engkang
teu beunang dipapalérkeun
teu beunang dibébénjokeun

dipapareng sugan jaga
éndah mun laksana
wengi asih nu duaan
imut bagja tinekanan

dipapareng sugan jaga
éndah mun laksana
wengi asih nu duaan
imut bagja tinekanan

aduh engkang
émut baé ka engkang
aduh engkang
abdi kabiluyungan

dipapareng sugan jaga
éndah mun laksana
wengi asih nu duaan
imut bagja tinekanan

dipapareng sugan jaga
éndah mun laksana
wengi asih nu duaan
imut bagja tinekanan

aduh engkang
émut baé ka engkang
aduh engkang
abdi kabiluyungan

Notice : Jika masih ada lirik yang kurang benar silahkan Anda hubungi admin melalui halaman contact atau langsung WA 085203781053

Related Songs