Lirik Lagu Gagal - Ngatmombilung

Lirik Gagal – Ngatmombilung

cobo mbien awak dewe ra bubaran
podo podo wegah ngrasakne kelangan
nanging kowe ra kuat keno godane wong liyo
tak kiro podo tresnane
ra koyo sing tak bayangke

sidane sing menang
sing iso ngancani kowe mbendino
aku sing modal gemati
olehe mung dilarani

isih kerep melek tekan tengah wengi
padahal wis ra ono sing dienteni
sing dienteni wis dadi siji
karo wong sing dadi pilihane
ninggalke aku

ora gagal nresnani sliramu
namung kalah bersaing ro pilihanmu
sak gedene usahaku
ra mungkin iso menangke atimu

sidane sing menang
sing iso ngancani kowe mbendino
aku sing modal gemati
olehe mung dilarani

sidane sing menang
sing direstoni karo wong tuamu
jelas udu aku
sing mung dadi masa lalumu
masa lalumu

Music

ora gagal nresnani sliramu
namung kalah bersaing ro pilihanmu
sak gedene usahaku
ra mungkin iso menangke atimu

sidane sing menang
sing iso ngancani aku mbendino
aku sing modal gemati
olehe mung dilarani

sidane sing menang
sing direstoni karo wong tuamu
jelas udu aku
sing mung dadi masa lalumu

Notice : Jika masih ada lirik yang kurang benar silahkan Anda hubungi admin melalui halaman contact atau langsung WA 085203781053

Related Songs: