Lirik Lagu Gelo - Aliffauzan

Ubah tampilan Text Lirik melalui pilihan dibawah ini :

Lirik Gelo – Aliffauzan

awale aku ketemu ro kowe
wong wedok sing tulus atine
sing ngancani aku teko ngisor
tapi kowe sing tak gawe ndlosor

ngapuranen aku nimas
aku ninggal kowe demi liyane
jujur aku pengen bali
tapi kowe wes ono sing nduweni

perjuanganmu tak siak siakne
tapi saiki aku keno karmane

sayang balio neng uripku
aku kangen sliramu
gelo aku gelo
uwes tau ninggal lungo

ngapuranen aku
wes tau gawe tatu neng atimu
ora bakal tak baleni
salahku sing wingi

Music

cukup pisan aku mbok larani
wes cukup ojo mbok baleni
jujur aku sih tresno kowe
tapi aku wes ono sing nduwe

sayang balio neng uripku
aku kangen sliramu
gelo aku gelo
uwes tau ninggal lungo

ngapuranen aku
wes tau gawe tatu neng atimu
ora bakal tak baleni
salahku sing wingi

lilo kudu lilo
kabeh iki sewates cerito

Notice : Jika masih ada lirik yang kurang benar silahkan Anda hubungi admin melalui halaman contact atau langsung WA 085203781053

Related Songs