Lirik Lagu Givani Gumilang - Kamana Cintana

Ubah tampilan Text Lirik melalui pilihan dibawah ini :

Lirik Kamana Cintana – Givani Gumilang

Hujan gé aya raatna
Panas gé aya iuhna
Reup peuting bray beurang
Titis tulis geus suratan

Diri lain lir bonéka
Dikeukeuweuk sakarepna
Boga rasa harga diri
Sabar gé aya batesna

Lamun enya geus teu cinta
Ulah aya tanda tanya

Kamana cintana kamana asihna
Kamana dimana kamananya pindahna
Kamana duh cintana

Kamana deudeuhna kamana hémanna
Kamana dimana kamananya nyampaina
Kamana duh deudeuhna

Lamun enya geus teu aya cinta
Ulah aya rasa dipaksa
Lamun enya geus teu aya cinta
Hate leutik saksina

Arti / Terjemahan lirik lagu Kamana Cintana dalam bahasa Indonesia

Kamana Cintana = Kemana Cintanya

Hujan gé aya raatna
(hujan juga ada redanya)
Panas gé aya iuhna
(panas juga ada teduhnya)
Reup peuting bray beurang
(redup malam terang siang)
Titis tulis geus suratan
(sudah takdir suratan)

Diri lain lir bonéka
(diri bukanlah boneka)
Dikeukeuweuk sakarepna
(dimiliki seenaknya)
Boga rasa harga diri
(punya rasa harga diri)
Sabar gé aya batesna
(sabar juga ada batasnya)

Lamun enya geus teu cinta
(jika memang sudah tak cinta)
Ulah aya tanda tanya
(jangan ada tanda tanya)

Kamana cintana kamana asihna
(kemana cintanya kemana sayangnya)
Kamana dimana kamananya pindahna
(kemana dimana kemana pindahnya)
Kamana duh cintana
(kemana duh cintanya)

Kamana deudeuhna kamana hémanna
(kemana sayangnya kemana perhatiannya)
Kamana dimana kamananya nyampaina
(kemana dimana kemana sampainya)
Kamana duh deudeuhna
(kemana duh sayangnya)

Lamun enya geus teu aya cinta
(jika memang sudah tak ada cinta)
Ulah aya rasa dipaksa
(jangan ada rasa terpaksa)
Lamun enya geus teu aya cinta
(jika memang sudah tak ada cinta)
Hate leutik saksina
(hati kecil saksinya)

Notice : Jika masih ada lirik yang kurang benar silahkan Anda hubungi admin melalui halaman contact atau langsung WA 085203781053

Related Songs