Lirik Lagu Isih Ngarep - Nderek Langkung Feat. Wikan Apriani

Lirik Isih Ngarep yang dinyanyikan oleh Nderek Langkung Feat Wikan Apriani.

ora getun kowe ninggal aku
mergo kui wes penjalukmu
snajan kowe wis ro liyane
jane aku isih ngarep kowe

mbiyen mlaku gandengan
ngulon ngetan boncengan
ning saiki mung tinggal kenangan

lewat ning kaliurang
hawane adem tenanan
nyawang kenangan pas bareng isih pacaran

ning ndalan ngguya ngguyu
kowe bungah aku melu
nanging saiki mung kari halu

Music

tulung ikhlasno aku
ra usah ngarep baliku
kuatno atimu ngadepi lungoku

aku ngerti ra gampang
dinggo nglalekke kenangan
nanging wes takdire
awak dewe pisahan

lewat ning kaliurang
hawane adem tenanan
nyawang kenangan pas bareng isih pacaran

ning ndalan ngguya ngguyu
kowe bungah aku melu
nanging saiki mung kari halu

lewat ning kaliurang
hawane adem tenanan
nyawang kenangan pas bareng isih pacaran

ning ndalan ngguya ngguyu
kowe bungah aku melu
nanging saiki mung kari halu

ning ndalan ngguya ngguyu
kowe bungah aku melu
nanging saiki mung kari halu

Related Songs: