Lirik Lagu Iso - Meilina Ratria Putri

Berikut lirik Iso yang dinyanyikan oleh Meilina Ratria Putri.

aku lan kowe tau tresno
tresno sing ono njero dodo
senajan awak dewe onone bedo
aku lan kowe tetep setia

aku lan kowe urip bareng
nganti tekan tuo tekaning mati
nanging cerito gusti malah bedo
wong tuaku ora setuju

loro sungguh loro
kenyataan ora sesuai harapan
harapane saiki wes sirno
aku kudu nompo aku kudu iso

akhire kabeh wes bubaran
aku lan kowe kudu ikhlas nompo
mugo mugo kowe oleh penggantine
sing iso podo sing luwih tresno
percoyo marang gusti awak dewe iso

Music

loro sungguh loro
kenyataan ora sesuai harapan
harapane saiki wes sirno
aku kudu nompo aku kudu iso

akhire kabeh wes bubaran
aku lan kowe kudu ikhlas nompo
mugo mugo kowe oleh penggantine
sing iso podo sing luwih tresno
percoyo marang gusti awak dewe iso

akhire kabeh wes bubaran
aku lan kowe kudu ikhlas nompo
mugo mugo kowe oleh penggantine
sing iso podo sing luwih tresno
percoyo marang gusti awak dewe iso

Related Songs: