Lirik Lagu Jogja Priangan - Lala Atila

Ubah tampilan Text Lirik melalui pilihan dibawah ini :

Lirik Jogja Priangan – Lala Atila

sepi sepi rasaning ati
tengah ndalu ing tanah priangan
rinoso sepining atiku iki
bareng adoh soko sliramu

lali lali tan biso lali
eling eling mung katon esemmu
rikolo sliramu nguntabke aku
ono stasiun tugu

ibo endahe ibo endahe
kutho ngayogja
kang biso gawe kepranan atiku

sapu nyere sapu nyere
paribasane
pegat simpai paturai patepang deui

Music

lali lali tan biso lali
eling eling mung katon esemmu
rikolo sliramu nguntabke aku
ono stasiun tugu

ibo endahe ibo endahe
kutho ngayogja
kang biso gawe kepranan atiku

sapu nyere sapu nyere
paribasane
pegat simpai paturai patepang deui

ibo endahe ibo endahe
kutho ngayogja
kang biso gawe kepranan atiku

sapu nyere sapu nyere
paribasane
pegat simpai paturai patepang deui

Notice : Jika masih ada lirik yang kurang benar silahkan Anda hubungi admin melalui halaman contact atau langsung WA 085203781053

Related Songs