Lirik Lagu Kapilut - Intan Chacha

Ubah tampilan Text Lirik melalui pilihan dibawah ini :

Lirik Kapilut – Intan Chacha

kalamun weruh sliramu
batin iki anane tansah rengu
roso tresno kang tak endhem
sarwo mikir ati tan biso jenjem

koyo ra biso ngoncati
saben wanci tansah anggudho ati
nanging aku wedi bloko
pungkasane temahan loro tresno

nadyan adoh yen kadulu
nanging caket sak jroning atiku
nggonku nandang tresno iki
wis kinodrat sak dermo nglampahi

ulo sawah sobo ngendhut
datan owah atiku wis kapilut
saebo bungah rasaku
lamun biso cecaketan sliramu

Music

kalamun weruh sliramu
batin iki anane tansah rengu
roso tresno kang tak endhem
sarwo mikir ati tan biso jenjem

koyo ra biso ngoncati
saben wanci tansah anggudho ati
nanging aku wedi bloko
pungkasane temahan loro tresno

nadyan adoh yen kadulu
nanging caket sak jroning atiku
nggonku nandang tresno iki
wis kinodrat sak dermo nglampahi

ulo sawah sobo ngendhut
datan owah atiku wis kapilut
saebo bungah rasaku
lamun biso cecaketan sliramu

Arti / Terjemahan lirik lagu Kapilut dalam bahasa Indonesia

Kapilut = Terpikat

Kalamun weruh sliramu
(jikalau melihat dirimu)
Batin iki anane tansah rengu
(batin ini selalu sedih)
Roso tresno kang tak endhem
(rasa cinta yang ku pendam)
Sarwo mikir ati tan biso jenjem
(selalu memikirkanmu hati tak bisa tenang)

Koyo ra biso ngoncati
(seperti tak bisa memungkiri)
Saben wanci tansah anggudho ati
(setiap saat selalu menggoda hati)
Nanging aku wedi bloko
(tapi aku takut untuk berterus terang)
Pungkasane temahan loro tresno
(pada akhirnya jadi galau)

Nadyan adoh yen kadulu
(walau jauh jika dipandang)
Nanging caket sak jroning atiku
(tapi dekat di dalam hatiku)
Nggonku nandang tresno iki
(dimana aku jatuh cinta ini)
Wis kinodrat sak dermo nglampahi
(sudah takdirnya hanya bisa menjalani)

Ulo sawah sobo ngendhut
(ular sawah keluyuran di lumpur)
Datan owah atiku wis kapilut
(tidak bisa berubah hatiku sudah terpikat)
Saebo bungah rasaku
(betapa senangnya hatiku)
Lamun biso cecaketan sliramu
(bila bisa bersamamu)

Notice : Jika masih ada lirik yang kurang benar silahkan Anda hubungi admin melalui halaman contact atau langsung WA 085203781053

Related Songs