Lirik Lagu Pendhoza feat Guyon Waton - Mikir Mikir

Ubah tampilan Text Lirik melalui pilihan dibawah ini :

Lirik Mikir Mikir – Pendhoza Feat Guyon Waton

Pertama kali kita bertemu
Aku durung ono roso ro sliramu
Ning suwene dino dadi ono roso
Opo kabeh iki sing jenenge tresno

Rungokno suarane atiku
Nggonku nandang roso tresno ro sliramu
Sing tak jaluk kowe tulus iso nompo
Ojo mangu mangu utowo kepekso

Kowe adoh aku susah
Kowe cedak aku bungah
Kangen iki tak bisa terobati

Aku milih kowe ora milih liyane
Nanging kowe malah iseh mikir mikir
Karna keadaan yang jadi alasan
Tresnoku sayang kini kau gantungkan

Music

Cintaku wes tak pupuk berharap iso entuk
Kowe sing tak arep mergo ati wes karep
Aku wani berjuang ora mung modal sayang
Ra ono liyane ning atiku sampean number one

Ra perlu mikir pindo kowe ojo maido
Podo podo le jomblo mugo iso dadi jodo
Tuku timun keno dinggo lalapan
Sak ben dino ngalamun mergo nunggu jawaban

Kowe adoh aku susah
Kowe cedak aku bungah
Kangen iki tak bisa terobati

Aku milih kowe ora milih liyane
Nanging kowe malah iseh mikir mikir
Karna keadaan yang jadi alasan
Tresnoku sayang kini kau gantungkan

Aku milih kowe ora milih liyane
Nanging kowe malah iseh mikir mikir
Karna keadaan yang jadi alasan
Tresnoku sayang kini kau gantungkan

Tresnoku sayang kini kau gantungkan
Tresnoku sayang kini kau gantungkan

Notice : Jika masih ada lirik yang kurang benar silahkan Anda hubungi admin melalui halaman contact atau langsung WA 085203781053

Related Songs