Lirik Lagu Prahoro - Vidia Antavia

Ubah tampilan Text Lirik melalui pilihan dibawah ini :

Lirik Prahoro – Vidia Antavia

seprene ra no kabare
nggonmu lungo wiwit biyen kae
wis telung tahun lawase
tanpo warto neng ngendi dununge

opo wis ono wong liyo
kang sinimpen sak jeroning nolo
tak rantu nganti sak iki
kasunyatan sliramu ra bali

sun thothok lawang batinmu
pangajapku biso o ketemu
ojo nganti lali janji
sihing tresno nadyo kok oncati

kasendal mayang atiku
liwat layang kok tulis kersamu
jebul tenan ing pangroso
kowe cidro nuwuhke prahoro

Music

seprene ra no kabare
nggonmu lungo wiwit biyen kae
wis telung tahun lawase
tanpo warto neng ngendi dununge

opo wis ono wong liyo
kang sinimpen sak jeroning nolo
tak rantu nganti sak iki
kasunyatan sliramu ra bali

sun thothok lawang batinmu
pangajapku biso o ketemu
ojo nganti lali janji
sihing tresno nadyo kok oncati

kasendal mayang atiku
liwat layang kok tulis kersamu
jebul tenan ing pangroso
kowe cidro nuwuhke prahoro

Notice : Jika masih ada lirik yang kurang benar silahkan Anda hubungi admin melalui halaman contact atau langsung WA 085203781053

Related Songs