Lirik Lagu Rekasane - Heris Hydrawan

Lirik Rekasane yang dinyanyikan oleh Heris Hydrawan.

yen wengi aku kelingan
isih cilik nangisan
dislimur ditumbaske jajan
digandeng lan dikudang

saiki aku wis gedhe
soyo akeh cobone
digedhekne karo kahanane
ra koyo sing tak karepke

tak trabas dalane
masio akeh alangane

rekoso rekasane
naliko uripku dewe
adoh bondo adoh tresno
ora ngerti kudu sambat sopo

rekoso rekasane
nibo tangi tak lakoni
kuat ati teteg ati
tak lakoni ikhlas ati

Music

saiki aku wis gedhe
soyo akeh cobone
digedhekne karo kahanane
ra koyo sing tak karepke

tak trabas dalane
masio akeh alangane

rekoso rekasane
naliko uripku dewe
adoh bondo adoh tresno
ora ngerti kudu sambat sopo

rekoso rekasane
nibo tangi tak lakoni
kuat ati teteg ati
tak lakoni ikhlas ati

kuat ati teteg ati
kabeh iki manut dalane gusti

Notice : Jika masih ada lirik yang kurang benar silahkan Anda hubungi admin melalui halaman contact atau langsung WA 085203781053

Related Songs: