Lirik Lagu Saha Anjeun - Silvi Risviani

Lirik Saha Anjeun – Silvi Risviani

ku nembe tepang
ku nembe panggih
sareng salira
saha saha anjeun

manis imutna
sae rupina
ku hoyong tepang
saha saha anjeun

duh aduh saha namina
salira kagungan saha
kasep teh kabina bina
duh aduh aduh aduh
saha anjeun

saha saha saha nu saha
saha anjeun
saha saha saha nu saha
nami anjeun

mana mana mana nu mana
lembur anjeun
hoyong terang kabumina
naha saha nu gaduhna
saha anjeun

Music

ku nembe tepang
ku nembe panggih
sareng salira
saha saha anjeun

manis imutna
sae rupina
ku hoyong tepang
saha saha anjeun

duh aduh saha namina
salira kagungan saha
kasep teh kabina bina
duh aduh aduh aduh
saha anjeun

saha saha saha nu saha
saha anjeun
saha saha saha nu saha
nami anjeun

mana mana mana nu mana
lembur anjeun
hoyong terang kabumina
naha saha nu gaduhna
saha anjeun

Notice : Jika masih ada lirik yang kurang benar silahkan Anda hubungi admin melalui halaman contact atau langsung WA 085203781053

Related Songs: