Lirik Lagu Saktenane 2 - Vadesta Feat. Destya Eka

Lirik Saktenane 2 – Vadesta Feat Destya Eka

mbien tau pisahan ro kowe
uwis sempet mlaku dewe dewe
nanging takdir gusti wes digariske
saiki aku bali karo kowe

mbien aku tau keno godho
ninggalke kowe nemu tresno lio
nanging ati ra iso ngapusi
kowe sing menang ning ati iki

mugo wae
wong tuo maringi restune
saktenane ati iki
dinggo kowe selawase

sayang matur nuwun wis ngancani
ngukir cerito tresno tekan saiki
ra bakal ilang rosoku
ra bakal luntur tresnoku
percoyo aku mung kowe neng atiku

sayang ojo wedi aku ngilang
mung sini kowe tulung ojo sumelang
pandongaku isih podo
nyuwun marang sing kuoso
mugi saget bebarengan tekan tuo

Music

mugo wae
wong tuo maringi restune
saktenane ati iki
dinggo kowe selawase

sayang matur nuwun wis ngancani
ngukir cerito tresno tekan saiki
ra bakal ilang rosoku
ra bakal luntur tresnoku
percoyo aku mung kowe neng atiku

sayang ojo wedi aku ngilang
mung sini kowe tulung ojo sumelang
pandongaku isih podo
nyuwun marang sing kuoso
mugi saget bebarengan tekan tuo

pandongaku isih podo
nyuwun marang sing kuoso
mugi saget bebarengan tekan tuo

hoo oo wes mantep atiku
yakin ro sliramu
sayang rungokno aku
i love you

Notice : Jika masih ada lirik yang kurang benar silahkan Anda hubungi admin melalui halaman contact atau langsung WA 085203781053

Related Songs: