Lirik Lagu Sampe Tuwek Bareng - Ilux

Ubah tampilan Text Lirik melalui pilihan dibawah ini :

Lirik Sampe Tuwek Bareng – Ilux ID

opo iki kisah tresno sing tak getuni
saiki kowe lungo ninggal aku
aku ngerti iki kabeh pancen salahku
sing mesti nggawe kowe tatu

sepurane sayangku
rungokno janjiku

yen detak jantungku iseh ono
tak jogo kowe sak teruse
nganti salawase

yen napasku iki isih ono
ra kiro ono tresno liyo
sampe tuwek bareng

njaluk tulung baliko ning rangkulanku
sawangen awakku tanpo kowe

sepurane sayangku
rungokno janjiku

yen detak jantungku iseh ono
tak jogo kowe sak teruse
nganti salawase

yen napasku iki isih ono
ra kiro ono tresno liyo
sampe tuwek bareng

ati iki ra mungkin tanpo tresnomu
sing mesti tulus sayang awakku

Music

yen detak jantungku iseh ono
tak jogo kowe sak teruse
nganti salawase

yen napasku iki isih ono
ra kiro ono tresno liyo
sampe tuwek bareng

tak jogo kowe sak teruse
nganti salawase

yen napasku iki isih ono
ra kiro ono tresno liyo
ra kiro ono tresno liyo
sampe tuwek bareng

Notice : Jika masih ada lirik yang kurang benar silahkan Anda hubungi admin melalui halaman contact atau langsung WA 085203781053

Related Songs