Lirik Lagu Sampun - Shinta Arsinta

Ubah tampilan Text Lirik melalui pilihan dibawah ini :

Lirik Sampun – Shinta Arsinta

soyo jeru roso ati
sing mbok paringi
soyo loro rasane
cerito sing mbiyen ono
nanging atiku ikhlas
dewe ra sandingan
jalaran kowe lungo

sing tak enteni
wes ra bakal iso ngerteni
tinggalno trimo opo onone

ora kepengen sing sempurna
kanggo uripku
sing penting ikhlas nerimo

Music

sing tak enteni
wes ra bakal iso ngerteni
tinggalno trimo opo onone

ora kepengen sing sempurna
kanggo uripku
sing penting ikhlas nerimo
sing penting ikhlas nerimo

Notice : Jika masih ada lirik yang kurang benar silahkan Anda hubungi admin melalui halaman contact atau langsung WA 085203781053

Related Songs