Lirik Lagu Selow Wae - Evan Loss

Lirik Selow Wae – Evan Loss

ji ro lu pat suwe suwe iso njepat
mikirne kahanan sing ra bersahabat
aku wis ra kuat

a b c d e f g h i j
kowe mung seneng golek menangmu wae
aku iso edan dewe

senenganmu nggolek goro goro sing ra cetho
ngasi bingung jane sik mbok pikir opo
urip mung sak madyo ra usah neko neko

selow wae sayang woles wae sayang
rasah nesu wae mundak cepet tuone
selow wae sayang woles wae sayang
penting akeh dongane sehat awakke
lancar rejekine

Music

senenganmu nggolek goro goro sing ra cetho
ngasi bingung jane sik mbok pikir opo
urip mung sak madyo ra usah neko neko

selow wae sayang woles wae sayang
rasah nesu wae mundak cepet tuone
selow wae sayang woles wae sayang
penting akeh dongane sehat awakke
lancar rejekine

selow wae sayang woles wae sayang
rasah nesu wae mundak cepet tuone
selow wae sayang woles wae sayang
penting akeh dongane sehat awakke
lancar rejekine

penting akeh dongane sehat awakke
lancar rejekine

Notice : Jika masih ada lirik yang kurang benar silahkan Anda hubungi admin melalui halaman contact atau langsung WA 085203781053

Related Songs: