Lirik Lagu SisiKitaa - Kebacut Nglarani dan Artinya

Lirik Kebacut Nglarani – SisiKitaa

Tak enteni tekanmu bali
Nang prapatan lampu merah mangli
Aku sabar nunggoni awakmu
Mugo kowe iseh tresno aku

Kurang piye tresno sing tak wenehne
Kekarepanmu uwes tak wujudke
Tresno iki ra iso ditahan
Nyanding kowe kudu dadi kenyataan

Niatku iso nyanding kowe
Nyatane kowe kok malah ninggalke

Suci tuluse katresnanku iki
Saben bengi kegowo ning njero ngimpi
Kepingine ngancani urip bareng dadi siji
Kok malah kowe lungo ninggal janji

Kok malah kowe lungo tur ngapusi
Kok malah kowe kebacut nglarani

Arti / Terjemahan lirik lagu Kebacut Nglarani dalam bahasa Indonesia

Kebacut Nglarani = Tega Menyakiti

Tak enteni tekanmu bali
Nang prapatan lampu merah mangli
Aku sabar nunggoni awakmu
Mugo kowe iseh tresno aku

Ku tunggu kepulanganmu
Di perempatan lampu merah mangli
Aku sabar menanti dirimu
Semoga engkau masih cinta aku

Kurang piye tresno sing tak wenehne
Kekarepanmu uwes tak wujudke
Tresno iki ra iso ditahan
Nyanding kowe kudu dadi kenyataan

Kurang apa cinta yang aku berikan
Keinginanmu sudah ku wujudkan
Cinta ini tak bisa ditahan
Bersamamu harus jadi kenyataan

Niatku iso nyanding kowe
Nyatane kowe kok malah ninggalke

Inginku bisa bersamamu
Ternyata kamu malah meninggalkanku

Suci tuluse katresnanku iki
Saben bengi kegowo ning njero ngimpi
Kepingine ngancani urip bareng dadi siji
Kok malah kowe lungo ninggal janji

Suci tulusnya rasa cintaku ini
Tiap malam terbawa di dalam mimpi
Inginku menemani hidup menyatu bersama
Tapi kamu malah pergi meninggalkan janji

Kok malah kowe lungo tur ngapusi
Kok malah kowe kebacut nglarani

Tapi kamu malah pergi dan berdusta
Tapi kamu malah tega menyakiti

NOTICE : Jika masih ada lirik yang kurang benar silahkan Anda hubungi admin melalui halaman contact atau langsung WA 085203781053