Lirik Lagu Surepman - Bedo

Lirik Bedo – Surepman

Yen pancen sliramu rung iso move on
Jo nggowo masa lalumu dadi sepion
Aku rapopo aku tak mundur alon alon
Aku tak lungo mumpung rung kejeron

Wes cukup aku dadi wong liyo
Wes cukup rasane mbok sio sio
Aku ra iso yen kon podo masa lalumu
Aku yo aku bedo ro mantanmu

Tresno sing tenanan
Jebule mung dadi pelarian
Saat kau terluka ku mbok anggep p3k
Kowe sing kelaran kok aku sing dadi hiburan

Opo ra kelingan pas kowe kelaran laran
Nangis sesenggukan dodoku sing dadi sandaran
Tak kiro sayang
Tiwas bertahan jebule mung ra sejalan

Kowe sing tak perjuangke
Malah mung mbanding mbandingke
Timbang loro mending lungo
Ora ro kowe aku ora popo

Wes cukup aku dadi wong liyo
Wes cukup rasane mbok sio sio
Aku ra iso yen kon podo masa lalumu
Aku yo aku bedo ro mantanmu

Tresno sing tenanan
Jebule mung dadi pelarian
Saat kau terluka ku mbok anggep p3k
Kowe sing kelaran kok aku sing dadi hiburan

Opo ra kelingan pas kowe kelaran laran
Nangis sesenggukan dodoku sing dadi sandaran
Tak kiro sayang
Tiwas bertahan jebule mung ra sejalan

Wis kadung sayang
Tiwas bertahan akhire yo mung bubaran

NOTICE : Jika masih ada lirik yang kurang benar silahkan Anda hubungi admin melalui halaman contact atau langsung WA 085203781053