Lirik Lagu Tresno Ngalor Ngidul - Rambo Raspati

Berikut lirik Tresno Ngalor Ngidul yang dinyanyikan oleh Rambo Raspati.

aku ngiwo kowe nengen
aku ngalor kowe ngidul
aku berjuang
kowe ngajak pisahan

kelingan mbiyen karo awakmu
ngelakoni tresno suci
janji sehidup semati

tapi sekarang kita
memilih jalan berbeda
kau pilih dia
dan aku pilih dirinya

kelingan awak dewe
wektu neng kaliurang
tuku es teh neng angkringan
sambil bergandengan tangan

saiki nyatane
awak dewe ra sejalan
aku neng parangtritis
jebule koe isih neng kaliurang

aku ngiwo kowe nengen
aku ngalor kowe ngidul
aku berjuang
kowe ngajak pisahan

wes tak perjuangke mati matian
wes tak pertahanke nanging kowe wes ra sejalan
gusti sing maringi jodoh rezeki matiku
ora karo kowe

saiki nyatane
awak dewe urip bahagia
walaupun tidak bersama seperti sedia kala
kowe karo bojomu
aku yo karo bojoku

Music

aku ngiwo kowe nengen
aku ngalor kowe ngidul
aku berjuang
kowe ngajak pisahan

wes tak perjuangke mati matian
wes tak pertahanke nanging kowe wes ra sejalan
gusti sing maringi jodoh rezeki matiku
ora karo kowe

saiki nyatane
awak dewe urip bahagia
walaupun tidak bersama seperti sedia kala
kowe karo bojomu
aku yo karo bojoku

wes tak perjuangke mati matian
wes tak pertahanke nanging kowe wes ra sejalan
gusti sing maringi jodoh rezeki matiku
ora karo kowe

saiki nyatane
awak dewe urip bahagia
walaupun tidak bersama seperti sedia kala
kowe karo bojomu
aku yo karo bojoku

kowe karo bojomu
aku yo karo bojoku

Related Songs: