Lirik Lagu Vadesta - Kabeh Nggo Koe

Lirik Kabeh Nggo Koe – Vadesta

Kowe ojo ngroso pongah
Nduwe kowe aku wis ngroso cukup
Opo maneh mbok tresnani
Bungahe ati ra iso tak apusi

Hubungan ra ono sing sempurno
Gusti ngirim kowe nggo nglengkapi aku
Aku ora perlu nduwe segalane
Aku wani ngadepi sakabehe

Bakal tak perjuangke
Ra bakal tak siak siakke
Rungokno aku cekel omonganku

Tulung ojo lungo seko aku
Aku tresno stengah mati ro sliramu
Kabeh tak nehke
Kabeh tak perjuangke kanggo kowe

Aku nompo kowe opo anane
Ra bakal ono sing iso nggantekke
Kabeh nggo kowe
Urip matiku iki mung kanggo kowe

Music

Bakal tak perjuangke
Ra bakal tak siak siakke
Rungokno aku cekel omonganku

Tulung ojo lungo seko aku
Aku tresno stengah mati ro sliramu
Kabeh tak nehke
Kabeh tak perjuangke kanggo kowe

Aku nompo kowe opo anane
Ra bakal ono sing iso nggantekke
Kabeh nggo kowe
Urip matiku iki mung kanggo kowe

Selawase

NOTICE : Jika masih ada lirik yang kurang benar silahkan Anda hubungi admin melalui halaman contact atau langsung WA 085203781053