Lirik Lagu Yuliana ZN - Dakene Batur

Lirik Dakene Batur – Yuliana ZN

Sayang kepaksa tek kubur
Sebab sampean wis dekene batur

Kenang apa kula
Sampe kaya kenen
Ning ati bli bisa
Demen wong sejen

Lamon kudu jujur
Kula masih demen
Nanging wis terlanjur
Kakang lanange kaen

Ibarat ning tengahe udan
Kula nyuled geni
Najan nantang keadaan
Angger ora nduweni

Minim kesempatan
Setitik kemungkinan
Kanggo nyatukaken raga
Nepungaken rasa

Yen bli wedi dosa
Pengen tek rebut paksa
Tapi kulane watir
Kenang karmane cinta

Sayang kepaksa tek kubur
Sebab sampean wis dekene batur

NOTICE : Jika masih ada lirik yang kurang benar silahkan Anda hubungi admin melalui halaman contact atau langsung WA 085203781053