Lirik Lagu Bahagiamu Loroku - Twentynine

Lirik Bahagiamu Loroku yang dinyanyikan oleh Twentynine.

bengi iki atiku raiso tenang
nanging kabeh bakal dadi kenangan
aku neng kene ngenteni kowe
cubo ngertio atiku
yen aku tresno ro kowe

terus nyubo dewe nganti pungkase cerito
kepiye maneh iki dalane
loroku seng wingi ora tak baleni

aku pengen yen kowe bahagia
seneng kanti pilihan atimu
gusti kuatne atiku

aku mrene kanggo ngiklasne kebahagiaanmu
nyawang guyumu nyawang esemmu
yen pancen takdire
aku iso opo

Music

aku neng kene ngenteni kowe
cubo ngertio atiku
yen aku tresno ro kowe

terus nyubo dewe nganti pungkase cerito
kepiye maneh iki dalane
loroku seng wingi ora tak baleni

aku pengen yen kowe bahagia
seneng kanti pilihan atimu
gusti kuatne atiku

aku mrene kanggo ngiklasne kebahagiaanmu
nyawang guyumu nyawang esemmu
yen pancen takdire
aku iso opo

nyawang guyumu nyawang esemmu
yen pancen takdire
aku iso opo

Related Songs: