Lirik Lagu Getun - Diva Aditia

Ubah tampilan Text Lirik melalui pilihan dibawah ini :

Lirik Getun – Diva Aditia

aku ra nyongko bakal ngene akhire
wong sing tak sayang
sing tak gadang gadang malah ngilang
ninggalke tresno kelaran

opo iseh kurang
wektu dewe berbarengan
nganti kowe iso tego
ngapusi roso iki

opo iseh kurang lehku
wes pol polan eman
segampang iki kowe nglarani ati

ra nyongko kowe iso tego
nglarani ra kiro kiro
getun ati iki le nglakoni

ngopo iseh ono bayanganmu
ning njero atiku lan fikiranku
opo yo aku
cen ra iso ngelalekno
kabeh kenangane dewe

wes kadung jeru roso atiku
wes tenanan setyo kowe ngeliyo
wes kesel tenan aku loro
angel nglalekno

Music

ra nyongko kowe iso tego
nglarani ra kiro kiro
getun ati iki le nglakoni

ngopo iseh ono bayanganmu
ning njero atiku lan fikiranku
opo yo aku
cen ra iso ngelalekno
kabeh kenangane dewe

wes kadung jeru roso atiku
wes tenanan setyo kowe ngeliyo
wes kesel tenan aku loro
angel nglalekno

ngopo iseh ono bayanganmu
ning njero atiku lan fikiranku
opo yo aku
cen ra iso ngelalekno
kabeh kenangane dewe

wes kadung jeru roso atiku
wes tenanan setyo kowe ngeliyo
wes kesel tenan aku loro
angel nglalekno
angel nglalekno

Arti / Terjemahan lirik lagu Getun dalam bahasa Indonesia

Getun = Menyesal

Aku ra nyongko bakal ngene akhire
(aku tak menyangka akan seperti ini akhirnya)
Wong sing tak sayang
(orang yang ku sayang)
Sing tak gadang gadang malah ngilang
(yang ku harapkan malah hilang)
Ninggalke tresno kelaran
(meninggalkan cinta yang tersakiti)

Opo iseh kurang
(apa masih kurang)
Wektu dewe berbarengan
(saat kita bersama)
Nganti kowe iso tego
(sampai kamu setega itu)
Ngapusi roso iki
(membohongi perasaan ini)

Opo iseh kurang lehku
(apa aku masih kurang)
Wes pol polan eman
(sudah sangat baik)
Segampang iki kowe nglarani ati
(semudah ini kau menyakiti hatiku)

Ra nyongko kowe iso tego
(tak menyangka kamu bisa setega ini)
Nglarani ra kiro kiro
(menyakiti tiada terkira)
Getun ati iki le nglakoni
(menyesal hati ini menjalani)

Ngopo iseh ono bayanganmu
(mengapa masih ada bayangan dirimu)
Ning njero atiku lan fikiranku
(di dalam hatiku dan pikiranku)
Opo yo aku
(apakah aku)
Cen ra iso ngelalekno
(memang tidak bisa melupakan)
Kabeh kenangane dewe
(semua kenangan kita)

Wes kadung jeru roso atiku
(sudah terlanjur dalam rasa hati ini)
Wes tenanan setyo kowe ngeliyo
(sudah terlanjur setia kamu mendua)
Wes kesel tenan aku loro
(sudah sangat capek aku sakit)
Angel nglalekno
(sulit untuk melupakan)

Notice : Jika masih ada lirik yang kurang benar silahkan Anda hubungi admin melalui halaman contact atau langsung WA 085203781053

Related Songs