Lirik Lagu Kudu Kumaha - Nanih

Berikut lirik Kudu Kumaha yang dinyanyikan oleh Nanih.

wanci kamari di jalan satapak
marengan rasa ka diri salira
gupay katresna tina jero dada
maksakeun hate kudu balaka

tapi diri ras rumasa
anjeun tos aya nu boga
ukur bisa tumarima
najan cinta beurat kacida

kanyaah moal rek ilang
moal rek sirna ka diri salira
tapi rumasa anjeun geus miboga
anjeun teu nyalira bet kudu kumaha

duh peurih
peurih
abdi teu daya
gusti teu upaya

Music

wanci kamari di jalan satapak
marengan rasa ka diri salira
gupay katresna tina jero dada
maksakeun hate kudu balaka

tapi diri ras rumasa
anjeun tos aya nu boga
ukur bisa tumarima
najan cinta beurat kacida

kanyaah moal rek ilang
moal rek sirna ka diri salira
tapi rumasa anjeun geus miboga
anjeun teu nyalira bet kudu kumaha

kanyaah moal rek ilang
moal rek sirna ka diri salira
tapi rumasa anjeun geus miboga
anjeun teu nyalira bet kudu kumaha

duh peurih
peurih
abdi teu daya
gusti teu upaya

Arti / Terjemahan lirik lagu Kudu Kumaha dalam bahasa Indonesia

Kudu Kumaha = Harus Bagaimana

Wanci kamari di jalan satapak
(kemarin saat di jalan setapak)
Marengan rasa ka diri salira
(bersama rasa pada diriku)
Gupay katresna tina jero dada
(menggapai cinta dari dalam dada)
Maksakeun hate kudu balaka
(memaksakan hati harus terus terang)

Tapi diri ras rumasa
(tapi aku merasa)
Anjeun tos aya nu boga
(kamu sudah ada yang memiliki)
Ukur bisa tumarima
(hanya bisa menerima)
Najan cinta beurat kacida
(meski cinta berat sekali)

Kanyaah moal rek ilang
(rasa cinta tidak akan pernah hilang)
Moal rek sirna ka diri salira
(tidak akan pernah hilang pada diriku)
Tapi rumasa anjeun geus miboga
(tapi aku sadar diri kamu sudah punya)
Anjeun teu nyalira bet kudu kumaha
(kamu tidak sendirian terus aku harus bagaimana)

Duh peurih
(duh pedih)
Peurih
(pedih)
Abdi teu daya
(aku tak berdaya)
Gusti teu upaya
(tuhan hamba pasrah)

Related Songs: